Interview with myself

Wat zijn mijn hobby’s?

Mijn grootste hobby in het leven is een echte meidenhobby. Shoppen is de allergrootste hobby die ik heb. Ik ben graag en vaak in de stad te vinden. Ik kan er echt niet tegen als ik lekker wil shoppen en ik kan uiteindelijk niet slagen. Ik ga dan winkels in waar in normaal niet naar binnen zou gaan om maar iets proberen te kopen. Heb ik uiteindelijk toch niks gekocht, is heel mijn dag verpest. Heel slecht, maar zo voel ik me echt. Een andere hobby van mij is gamen op de Xbox en dan vooral call of duty. Dit is dan juist weer totaal geen meidenhobby. Ik kan ook echt heel goed ‘one of the guys’ zijn. Voor de mensen die niet bekend zijn met Call of duty; het is een schietspel. Dit kan ik uren, zelf dagen achter elkaar spelen. Helaas heb ik er niet veel tijd voor sinds ik veel werk en ook nog mijn studie probeer te halen.

Waar ben ik goed in?

Ik moet zeggen dat ik nog niet echt ontdenkt heb waar ik goed in ben. Er zijn veel dingen waar ik aardig in meekan maar er springt voor mij niet echt iets uit waar ik goed in ben. Ik hoor van veel mensen dat ik goed ben in het maken van dingen. Ik heb 10 weken de richting creatief proberen te volgen. Ik merkte dat ik het moeilijk vond om veel goede ideeën uit mij te persen. Wat ik heb gemerkt sinds dat ik deze opleiding volg is dat ik het maken van dingen heel erg leuk vind. Dit kan echt van alles zijn. Ik probeer altijd alles een beetje te pimpen zoals het voorblad van mijn werkstuk, de catalogus die ik heb gemaakt tijdens mijn stage enz.

Waar ben ik minder goed in?

Ik ben minder goed in het omgaan met stress. Ik voel best snel de stress en weet niet precies hoe ik hiermee moet omgaan. Ik heb ook wel een beetje faalangst. Ik stel hele hoge eisen aan mezelf, waar ik gewoon nooit aan kan voldoen. Ik wordt dan helemaal trillerig en geïrriteerd.

Waar heb ik een hekel aan?

Waar ik het meest hekel aan heb zijn mensen die tegen mij liegen. Ik lieg zelf niet zo heel vaak, en vooral niet tegen mensen die dicht bij mij staan. Ik zie de reden van liegen niet. Zijn mensen nou bang dat ik boos word ofzo? Ik snap het niet! Ik ben volgen mij best makkelijk in de omgang en word niet snel boos.

Wat doe ik als ik me verveel?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me niet snel  verveel. Maar als ik echt niet weet wat ik moet doen zet ik eigenlijk altijd een film op. Ik ben verslaafd aan tv kijken en dan met name films. Ik kan makkelijk 3 films op een dag kijken. Het lekkerste is dan om tijdens de film een dutje te doen.

Wat is tot dusver mijn grootste succes?

Mijn grootste succes is voor mij mijn stage. Ik heb stage gelopen bij Aqua Drolics in Best. Dit is een bedrijf dat interactief waterspeelgoed in zwembaden maakt voor kinderen. Mijn grote opdracht tijdens mijn stage war het maken van een catalogus en brochure. De catalogus is bijna 100 pagina’s geworden in het Engels en we hebben hier 5000 stuks van besteld. Ik heb hier heel erg veel complimenten over gekregen en krijg ze nog steeds. Na mijn stage heb ik vakantiewerk gedaan bij dit bedrijf en heb hun website ontworpen en online gezet, terwijl ik dit nog nooit had gedaan. Toen ik weer naar school moest werkte ik af en toe nog voor hun. Ze hebben mij toen ook meegevraagd naar een Beurs in Stuttgard. Hier ben ik (tijdens schooltijd) heen gegaan. Tijdens deze beurs hebben ze mij een baan aangeboden. Ik heb de baan aangenomen en werk daar nu 2 dagen in de week. Vaak moet ik thuis ook nog wel wat werk verrichten, dus al met al is het best zwaar met mijn studie te combineren. Maar ik kan niet wachten tot ik afstudeer en daar fulltime aan de slag kan.

Waar ben ik aan verslaafd?

Ik ben een type die heel snel verslaafd kan raken aan dingen. Er zijn 3 hele grote verslavingen in mijn leven. Stipt op nummer 1 staan mijn sigaretten. Ik kan echt niet zonder mijn sigaretten. Ik rook nu al meer als de helft van mij leven. Ik ken geen leven zonder mijn sigaretten. Ook zonder mijn Labello kan ik niet leven. Heb ik mijn Labello niet bij, dan ga ik of naar huis of ik koop een nieuwe. Ik gebruik ongeveer 1 Labello per week. Mijn derde verslaving zijn keelsnoepjes. Hier ben ik ooit mee begonnen toen ik keelpijn had. Nu denk ik dat als ik een keelsnoepje neem niet zo naar rook ruik. Mensen die niet roken ruiken het ook door het keelsnoepje heen, maar het is voor mij een manier om van mijn vieze smaak in mijn mond af te komen.

Welke overtuigingen koester ik in het leven?

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien! Dit is mijn grootste overtuiging. Er zijn vele dingen op deze wereld die we met zijn allen graag anders willen zien. Vaak willen we hier niks aan veranderen omdat we denken dat het toch geen zin heeft als we het alleen doen. Maar iemand moet beginnen, en de rest volgt vanzelf. Ook al kan dit heel lang duren. Hou vast aan je eigen overtuigingen.

Wat is mijn lievelingseten?

Ik heb 3 dingen waar je mij voor kunt wakker maken. We kunnen er een menu van maken:

  • Voogerecht: carpaccio met truffelsaus, pijnboompitten en geraspte kaas.
  • Hoofdgerecht: lasagne bolognese
  • Nagerecht: crème brulee

Wanneer ben ik voor het laatst boos geweest?

Ik ben eigenlijk nooit echt boos. Maar 2 weken geleden was ik een beetje boos op mijn vriend. We hadden zaterdagavond een verjaardag, maar mijn vriend had ’s middags met wat vrienden afgesproken. We hadden afgesproken dat we om 20.00 zouden vertrekken. We moesten 45 minuten rijden, dus het was ook niet aan de deur. Ik was moe, had niet zo’n zin in die verjaardag en wilde ook lekker vroeg naar huis. Mijn vriend kwam 45 minuten te laat thuis, en hierdoor was ik een beetje geïrriteerd. Ik heb er een enorme hekel aan als mensen te laat zijn. Ik ben zelf echt nooit te laat voor een afspraak.

Wat is mijn lievelingsfilm?

Ik heb wel een aantal films die in heel mooi vind zoals Lord of the rings en Avatar. Maar sinds 2 jaar zijn de Twilight movies mijn favoriete films. Het laatste deel draait nu in de bios, en ik kan niet wachten totdat ik er heen kan. Dit is trouwens morgen al. Ik wil eigenlijk vroeg naar bed zodat het eerder morgen is en dat ik naar de film kan. Zo goed vind ik deze films.

Waar geef ik het meeste geld aan uit?

Het meeste geld geef ik uit aan kleren. Ik ben een echt klerenfreak. Ik kan dure merken kopen of merkloze kleding. Soms koop ik 1 duur kledingstuk en deze week heb ik 4 kledingstukken online besteld voor € 100,-. Ik moet zeggen dat ik dit eigenlijk liever doe. Ik heb niet veel geld dus moet een keuze maken tussen iets duurs of meerdere goedkope kleding. Voor mij geldt dan: hoe meer hoe beter.

Wanneer heb ik voor het laatst een leugentje gebruikt?

Ik heb net verteld dat ik niet vaak lieg, maar toevallig heb ik deze week nog een leugentje gebruikt. Ik had eigenlijk naar school gemoeten, maar had een mailtje gestuurd dat ik naar de tandarts moest. Nu ben ik die dag thuis gebleven omdat de nieuwe game van Call of duty uitkwam. Ik heb de hele dag zitten gamen. Echt super slecht, maar dit was mijn leugentje. Sorry!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: