Gossip

4 jan

Roddelen, iedereen doet het! Heb jij het al gehoord van…

Vrouwen staan hier natuurlijk om bekend. Maar mannen roddelen net zo hard, alleen vrouwen kunnen heel gemeen roddelen. Wij roddelen over ongewenste zwangerschappen, neptieten, vermoedelijke vreemdgangers en zelfs het gewicht van iedereen komt ter sprake.

Op zich is er niks mis met roddelen tot een bepaalde hoogte, maar soms kunnen we heel erg ver gaan. Ik heb er niet veel problemen mee als mensen over mij roddelen, zolang het maar de waarheid is. Is sta achter mijn keuzes die ik maak in het leven, als je daar iets over te zeggen hebt mag dat gerust. Maar leugens verspreiden is gewoon laag.

Sta jij ook op scherp wanneer je hoort: ‘’dit moet je echt niet verder vertellen hoor’’. Dit gaat bijna niet. Het blijkt dat we gemiddeld maar 47 uur een geheim kunnen bewaren.  Soms voel je ook wel aan dat iets niet aan jou is om te vertellen aan een ander. Wij begrijpen dit blijkbaar vaak niet en vertellen het dan toch aan iedereen. Sommige dingen kunnen echt iemands leven beschadigen. Dus denk na voordat je iets verteld, maar beter is om het gewoon voor je te houden. Uiteindelijk zegt roddelen over anderen meer over jezelf.

184465_423405387729379_1105263598_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: