Imagination

1 Dec

Iets aan de verbeelding overlaten werkt vaak beter dan teveel prijs geven. Dit ligt natuurlijk wel aan het motief waarom je wat prijsgeeft. Als je direct de koffer in wilt duiken kun je misschien beter net iets teveel prijs geven. Wil je gewoon een leuke avond of echt iemand leren kennen, prikkel ze dan een beetje. Vrouwen hebben zoveel power wanneer ze goed gebruik maken van hun lichaam.

In de Rouge in Eindhoven wordt hier goed gebruik van gemaakt. Dit is een sexy burlesque show die ik gisteravond gezien heb. Hier heb je een aantal mooie meiden in strakke, sexy pakjes die het podium eigen maken. Ze laten iets aan de verbeelding over, en af en toe komt er een tintje naakt bij kijken. Ze hebben zoveel power doordat ze iets aan de verbeelding over laten. Wanneer je alles maar prijsgeeft, verlies je al snel de interesse van je publiek.

Hoe kun je power hebben met je lichaam en toch niet dellerig te worden? Hier een aantal tips:

  1. Richt de aandacht op 1 lichaamsdeel. Je kunt een sexy open rug hebben, of een laag decolleté. Maar doe niet teveel anders wordt het al snel teveel en ga je de verkeerde kant op.
  2. Ga niet voor 3 lagen make-up. Doe een lekker luchtig make-upje op en verstop je er niet achter.
  3. Draag hakken. Ze zijn misschien niet comfortabel maar zien er wel sexy uit. Draag ze alstublieft niet wanneer je er niet mee overweg kunt. Er is niets gênanter dan een vrouw die niet op hakken kan lopen.
  4. Draag je sexy lingerie. Ook al ben je niet meteen van plan om uit de kleren te gaan, voel je je sexy wanneer je een mooi setje draagt.

Wanneer je deze tips volgt heb je gegarandeerd bekijks van de mannen, zonder dat je het verkeerde publiek aantrekt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: