What bitches say

16 Nov

Voor de mensen die wel eens de serie ‘Sex and the city’ hebben gekeken, kennen allemaal Samatha Jones. Als we het over powervrouwen gaan hebben kunnen we deze personage neergezet door Kim Cattrall niet overslaan. Samantha speelt in de serie een op en top powervoruw. Samantha is chique, sexy, stijlvol, recht door zee, heeft veel zelfvertrouwen, is onafhankelijk en heeft een goede baan in de pr.

Samantha Jones wil alles op het gebied van seks uitproberen. Ze gaat weinig relaties aan met mannen omdat ze zelf de controle over haar leven wil houden. Ze heeft één misschien twee keer seks met mannen en daarna gaat ze verder naar de volgende. Ook al denken wij vrouwen hier op een bepaalde manier over, je moet respect hebben voor deze onafhankelijke vrouw. De manier waarop zij zich in deze serie neerzet en hoe zij de rol speelt is geweldig.

De makers van ‘Sex and the city’ hebben haar rol fantastisch geloofwaardig gemaakt doormiddel van haar kleding, uitstraling en uitspraken. Samantha wordt altijd sexy/chique gekleed. Ze willen haar laten overkomen als een vrouw die het goed voor elkaar heeft in het leven, maar wel een vrouw die open staat voor een wild avontuur.

De makers van de serie hebben niet alleen goed nagedacht over haar looks maar ook over haar karakter en daarmee vooral haar beroemde quotes. Hier mijn twee favorieten die laten zien wat voor soort powervrouw Samantha nu eigenlijk is.

  • ”If I worried what every bitch in New York was saying about me, I’d never leave the house.”
  • ”I will not be judged by you or society. I will wear whatever and blow whomever I want as long as I can breathe and kneel!”

Zelf zou ik graag wel wat meer van Samantha’s karakter willen hebben. Ik trek mij veel aan van wat anderen zeggen en doe niet alles wat ik eigenlijk zou willen doen. Het leven zou eigenlijk zoveel leuker zijn als we gewoon lekker doen waar we zin in hebben en niet zoveel rekening houden met wat mensen allemaal over ons denken. So let’s start today! Who is with me?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: