Powerwomen

15 Nov

Sterk, onafhankelijk, slim, goede uitstraling, eigen mening. Dit zijn voor mij een aantal kenmerken die een ‘powervrouw’ heeft. Als we het over ‘powervrouwen’ gaan hebben, heeft iedereen hier een andere definitie voor. Een powervrouw kan iemand zijn waar je tegenop kijkt, iemand die iets bereikt heeft in het leven of iemand die jou inspireert. Als we denken aan ‘powervrouwen’ komen we vaak bij de voor de hand liggende vrouwen uit zoals Oprah Winfrey, Madonna en Hillary Clinton. Maar een ‘powervrouw’ kan voor mij ook een alleenstaande moeder zijn die naast het opvoeden van haar kinderen ook moet werken om haar gezin te onderhouden.

Wie voor mij de standaard zet van een ‘powervrouw’ is Lady Gaga. Deze unieke vrouw is slim, onafhankelijk, zegt wat ze denkt en is lekker zichzelf, ook al is dat meestal anders dan anderen.

Quote Lady Gaga: “You have to be unique, and different, and shine in your own way.”

In deze blog wil ik jullie laten zien hoe ‘powervrouwen’ in de wereld van communicatie worden neergezet, hoe ‘powervrouwen’ zichzelf neerzetten door middel van gedrag en kleding, hoe mensen tegen ‘powervrouwen’ aankijken en nog veel meer. Alles waar communicatie ook maar in voorkomt ga ik op deze blog bespreken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: